La subcontractació industrial consisteix en la incorporació de proveïdors especialitzats en diferents processos productius dins les cadenes de producció de les empreses industrials.

Engloba un gran nombre de PIMES industrials catalanes amb un alt grau d’especialització en la prestació de serveis de fabricació de peces o processos industrials intermedis a mida, segons les especificacions del client final.

Les empreses contractistes pertanyen a diferents sectors industrials com per exemple l’automoció, el ferrocarril, la aeronàutica, la maquinària, la construcció, el mèdic, l’elèctric, l’energètic, l'electrodomèstic, i molts més.

Les empreses subcontractistes ofereixen els seus serveis especialitzats en diferents processos productius com el decoletatge, la mecanització, la injecció de plàstic, l’estampació metàl·lica, el termoconformat plàstic, el punxonat i tall làser del metall, tractaments tèrmics, la forja o la fundició.

Tradicionalment les empreses subcontractistes han crescut de la mà de les empreses industrials i sobretot del sector de l’automoció. Però l’activitat subcontractista té demanda a molts d’altres sectors que ofereixen a les empreses la possibilitat de diversificar la tipologia dels seus clients.

Poc més de la meitat de les PIMES catalanes subcontractistes exporten regularment de forma directe. D’altres ho fan de forma indirecta, ja que els productes que han fabricat acaben anant a mercats exteriors a través dels seus clients nacionals.

Queda molt per fer.

A Art of Export som especialistes en la internacionalització de les PIMES subcontractistes. Podem ajudar-lo a descobrir que vostè pot exportar. L’assessorem per tal de saber a on exportar, com fer-ho, què necessitarà adaptar.

Coneixem el funcionament de la Subcontractació Industrial europea. Gràcies a la nostra experiència en aquest àmbit i els nostres contactes el podem guiar de forma adequada i adaptada a la seva empresa.

Contacte: Tel. +34 639 31 03 99 · info@artofexport.com

© Art of Export

ARE YOU AN INTERNATIONAL BUYER?